Idiot vs fotograf

En fotograf igen

Kevii, The Photographer, Fotografen, reklamfotografering, commercial photographer, wedding photographer, bröllopsfotografering, fotograf, bröllop, reklam, commercial, wedding, Sweden Småland, London, England, Durban South Africa

idiot vs fotograf

I sju år stirrar jag in i datorskärmen, arbetade häcken av mig för någon annan i London.

Det hektiska Londonlivet, stress och ångest som kommer från att springa i fel riktning. Jag är en Nikon fotograf, nu var det dags att gå tillbaka till början och sluta vara en idiot.

Idag stirrar jag fortfarande in i en datorskärm, men det finns en skillnad och det är en stor en. Jag är egen företagare, jobbar för mig själv i Sverige och i Sydafrika.

Jag fotografera och arbetar som fotograf.

Det kommer en punkt i ditt liv där du inser vilken idiot du har varit. Jag har omvärderade mina tidigare val och tog beslutet att göra förändringar 2007, då jag gick över på heltid igen som fotograf i London, England.

Jag har hittat min livsuppgift, kör mitt eget företag och gör det jag älskar, men det har inte varit lätt.
Flera gånger har jag frågat mig själv om detta är rätt väg att gå.

I mellan länder

Att bo och arbeta i London, vår bas i Södra London medan min fru drev ett litet oberoende Svenskt café vid Waterloo. Mina fotografier visades upp i Småland Coffee och vi reste ofta till både Durban, Sydafrika och Småland, Sverige för att arbeta med bröllopsfotografering och som bröllopsfotograf.

Visst jag fortfarande känner stress och ibland förbannar jag hamsterhjulet eftersom jag är en riktig arbetsnarkoman.
Kanske någon gång i framtiden, sitter på min stol och stirrar in i datorskärmen, kanske titta jag upp och inse att jag fortfarande är en idiot.

Livet är värdefullt, man lever bara en gång.
Kanske jag kommer att skapa en ny väg, en ny riktning om den dagen kommer, eller så kommer jag att kunna se tillbaka och se att de val jag har gjort har format mig till den jag är i dag, en kreativ reklamfotograf.