DannesByggService

 

BLITZ_WEB_2014

 

FB_Cindy_synergy

 

MBCfin_logotype

DESIGN & VARUMÄRKE

Bygger koncept runt företagets vision, kärnvärde, produkter och service är viktiga aspekter för att strategin av en framgångsrik, välmående, ständigt expanderande verksamhet som tittar framåt.

Vårt fokus startade med fotografering, processen där man skapar kampanjer ligger väldigt nära det vid skapandet av kommersiell fotografering, detta har gjort att vi har möjlighet att skapa kompletta media lösningar.

Evas bakgrund som entreprenör, grafisk designer med utbildning från Hyper Island, ger henne den erfarenhet för att bygga både företagsstrategier och marknadsföringskoncept.

 

 

Logotype DESIGN

Grafisk profilering är en viktig del av företagets strategi, det är grundstenar i att bygga ett varumärke och ett framgångsrikt företag som har en genomtänkt företagsprofil.

Namnet av företaget, grafisk symbol, slogan och vilket typsnitt som det är skrivet i är alla delar av er grafiska profilerings design & logotype.

Dessa är element som behöver vara konsekventa vilket gör ditt företag, dess produkter och service igenkännbart varumärke.

Online DESIGN

Då företag rullar ut olika marknadsföringskampanjer och material för att lyfta fram företaget, produkter, service eller annan viktig aspekt i företagets vision eller budskap. Marknadsföringsmaterialet behöver också synas på webben så att innehållet kan nå er målgrupp även online.

Bygga relationer via sociala media, hemsida och andra online forum har blivit en viktig del av företags nätverk och för att nå potentiella målgrupper, oberoende på hur litet eller stort ditt företag är.

Kevii Media – Photography & Design arbetar med din media byrå, interna grafiska avdelning eller så kan vi ge dig råd och struktur för hur du kan visa ditt företag via media kanaler online.

Läs mer om vad vi kan trycka och skriva ut!

DESIGN för Tryckta produkter & Marknadsföring

Vår storformatsskrivare har möjliggjort att Kevii Media kan korta ner leveranstider på tryck-projekt, skapa skräddarsydda tryck produkter för profilmaterial, affischer, canvas och foto utskrifter. Vi tillhandahåller också en skärmaskin som gör att vi kan skapa butiksskyltar och fönster dekaler, etiketter och annat produkter för ditt varumärke. Vi har därmed möjlighet att erbjuda våra kunder en komplett lösning i varje projekt, från idé till färdig produkt.

Vår policy om vår klient redan har en arbetsrelation med till exempel ett tryckeri eller leverantör, så arbetar vi förstås med dem. Dock kan vi tillföra värde genom att själva kunna korta ner leveranstider på vissa trycksaker som marknadsför och profilera ditt företag.

Med ett brett nätverk av leverantörer i olika länder har vi ofta blivit anlitade för att hålla och genomföra projekt för att säkerställa att våra klienter har allt redo till deadline, oberoende av var för någon stans kampanjen görs.

Need design?

Kevii provide complete solutions and campaigns
with Photography
Design

for online and print media.

11 + 12 =