Online profil

Din närvaro online är avgörande, med höga förväntningar att vara användarvänlig, attraktiv och sökbar.

Search Engine Optimisation (SEO) eller sökmotoroptimering som det heter på Svenska är den “organiska” vägen av människor hittar din hemsida, företag och information. När de väl har hittat dig på ett oändligt växande nätverk, är det lika viktigt att kunna engagera och vara attraktiv för att behålla uppmärksamheten. Navigationen på sidan och hur informationen är strukturerad ger ytterligare en dimension för hur användarvänlig hemsidan är.

Företagets hemsida och online profil

Din nästa kund, leverantör eller företagspartner kan lika väl hitta dig genom en sökmotor idag, som de är att möta dig i en mer traditionellt sammanhang.

Referensen, ett gott omdöme av din produkt eller service eller helt enkelt vara marknadsledar för din sektor gör förstås också sitt till.

Det faktum att ditt företag idag möter dina kunder för första gången via innehåll som finns online och genom din hemsida visar hur viktigt det är att ha en relevant närvaro online på internet.

Bygga relationer via social media, hemsida och andra online forum blir en allt viktigare del av hur du når ut i ditt företags nätverk, oberoende av hur litet eller stort ditt företag är.

BYGGT AV KPD.media

Dannes Bygg Service

MBCfin

Svets o Maskinservice

Lindahls Yrkeskläder

SÖKER DU NÅGOT ANNORLUNDA
HÖR AV DIG!

Hör av dig

6 + 5 =

Hör av dig till oss för att diskutera din närvaro online.
Vi klassificera hemsidor i 4 kategorier:

 

• Liten – oftast en sida som presenterar ett mindre företag, introduktion som låter besökaren att kontakta dem direkt från hemsidan
• Mellan – flera sidor, med underkategorier. Fortfarande ganska sparsamt med text, men som har SEO på basnivå och lite mer ingående produktinformation.
• Stor – En större hemsida som har mycket mer ingående textinnehåll, här använder vi ofta en skribent eller journalist och SEO är mer djupgående, vi har tagit fram grafisk profil och skräddarsydda bilder.

• eHandel – Samma grund som en stor hemsida, dock med tillägget av en ehandel eller ecommerce. Vi lägger grunden med research och analys för att ta fram rätt kriterier, det är viktigt att säkerställa behovet innan vi startar projektet. Vilka system och filter behöver vara integrerade och finns det ett Point of Sales (POS) beställningssystem eller lagersystem som kunden redan använder som kan implementeras online.