KPD står för Kevii Photography & Design vilket beskriver hur vi startade men utvecklingen har lett oss till att bli en media byrå, KPD.media.

Vi har drivit vårt företag här i Sverige sedan 2010. Med vår erfarenhet från London har vi förädlat vår kärnverksamhet sedan vi träffades på företaget Yahoo! år 2000 som då var på väg upp. Det fanns en attityd av “work hard play hard”. Min roll var framförallt Unix sysadmin och team leader tills dess att jag började ny tjänst med fokus på Data säkerhet och Backup medan Eva arbetade med “the GUI team” grafisk form innan hon lämnade företag för att starta sin egen verksamhet Småland coffee. Många år senare lämnade även jag Yahoo och återvände till fotografering.
//Kevin

Kevin Johnston

Regissör / fotograf  Mitt fokus är att bygga kreativa koncept som kommunicera värdegrunden för våra klienters vision och företagside samt styrkor.

Som fotograf strävar jag efter att fånga ljus och känsla samtidigt som jag sumera den övergripande bilden av koncept och budskap.

Sydafrikan med en Landrover, älskar att utforska och möta nya äventyr så då passar förstås mottot,
“Ett Liv, Lev det” utmärkt.

circles_mail

Eva Regin-Johnston

Utexaminerad från Hyper Island med entreprenörsanda och en passion för människor, företagsutveckling och kaffe.

Kommunikatör som bygger varaktiga relationer och strategier med ett tankesätt som skapar företagskoncept, hanterar och avslutar produktiva marknadsföringsprojekt och grafiska design element.

“Frågar man inte, så får man inte!”
“Det jag inte vet om, kan jag inte göra något åt”

circles_mail   circles_Linkedin   circles_twitter

Småland Coffee och Kevii Fotografering

Småland Coffee

Småland Coffee vid Waterloo i London: Att driva eget var exakt vad vi ville och Eva hade redan erfarenhet från catering industrin sedan tidigare. Här fick Eva verkligen användning av sin utbildning, nämligen att skapa en komplett företagsidentitet, med logotype, grafiskt gränssnitt, företagsstrategi, marknadsföring, försäljning, kundservice och kundvård samt att förhandla och hitta samarbetes partners.


Kombinationen med ett Svensk inspirerat café i London och Kevii Photography (fotografering) som vi startade upp parallellt 2007 gick utmärkt, som entreprenörer måste man vara uppfinningsrik och vår levnadssituation i London gav oss goda möjligheter för tillväxt och att utvecklas i en snabbväxande miljö.

KEVII FOTOGRAF, DESIGN & MEDIAKevii Photography & Design

2010 flyttade vi till Sverige, det var som att börja om på nytt men vi byggde ett företag som kunde erbjuda en bredd med tjänster och produkter med KPD.media.

Kevii Photography, Design & Media,
Vi kan erbjuda vår kunder helhetslösningar som media företag, med film, animation, komersiell fotografering (företagsporträtt och unika verksamhetsfotografier) men också grafisk form, layout för tryck och online media.

Vi kan skapa allt från produkt kataloger, marknads och kommunikationsmaterial som komplettera och förstärker din nuvarande företags profil.