KPD är förkortningen till Kevii Photography & Design vilket beskriver hur vi startade men utvecklingen har lett oss till att bli en media byrå, KPD media.

Vi har drivit vårt företag här i Sverige i 8 år nu. Med vår erfarenhet från London har vi förädlat vår kärnverksamhet sedan vi träffades på företaget Yahoo! år 2000 som då var på väg upp. Det fanns en attityd av “work hard play hard”. Min roll var framförallt Unix sysadmin och team leader tills dess att jag började ny tjänst med fokus på Data säkerhet och Backup medan Eva arbetade med “the GUI team” grafisk form innan hon lämnade företag för att starta sin egen verksamhet Småland coffee. Många år senare lämnade även jag Yahoo och återvände till fotografering.

Kevin Johnston

Regissör / fotograf  Mitt fokus är att bygga kreativa koncept som kommunicera värdegrunden för våra klienters vision och företagside samt styrkor.

Som fotograf strävar jag efter att fånga ljus och känsla samtidigt som jag sumera den övergripande bilden av koncept och budskap.

Sydafrikan med en Landrover, älskar att utforska och möta nya äventyr så då passar förstås mottot,
“Ett Liv, Lev det” utmärkt.

circles_mail

Eva Regin-Johnston

Utexaminerad från Hyper Island med entreprenörsanda och en passion för människor, företagsutveckling och kaffe.

Kommunikatör som bygger varaktiga relationer och strategier med ett tankesätt som skapar företagskoncept, hanterar och avslutar produktiva marknadsföringsprojekt och grafiska design element.

“Frågar man inte, så får man inte!”
“Det jag inte vet om, kan jag inte göra något åt”

circles_mail   circles_Linkedin   circles_twitter

Småland Coffee och Kevii Fotografering

Vi gifte oss 2002, tillsammans reste vi i Europa så ofta vi kunde, det var alltid spännande att planera en ny destination.
På den tiden var det film som gällde så vi hittade ett pro-labb i London som kunde framkalla våra filmrullar.

Småland Coffee

2004 så öppnade vi Småland Coffee vid Waterloo i London, att driva eget var exakt vad vi ville och Eva hade redan erfarenhet från catering sedan innan. Här fick Eva verkligen användning av sin utbildning, nämligen att skapa en komplett företagsidentitet, med logotype, grafiskt gränssnitt, företagsstrategi, marknadsföring, försäljning, kundservice och kundvård samt att förhandla och hitta samarbetes partners.

Kombinationen med ett Svensk inspirerat café i London och Kevii Photography (fotografering) gick utmärkt, som entreprenörer måste man vara uppfinningsrik, från dag ett satte vi in en bildskärm i caféet där vi visade upp fotografiska bilder från Kevii Photography!

.

KEVII MEDIA – FOTOGRAF & DESIGNKevii Photography & Design

2007 gick Kevin över och jobbade heltid som fotograf igen, denna gång med inriktning som bröllopsfotograf i London, Sverige & Sydafrika. Ofta passade vi på att kombinera resorna med att åka hem till vårt nyinköpta hus i Sverige, som vi kallar Irisborg Studio, eller hälsa på Kevins familj i Sydafrika där vi har Kintyre Studio.

2010 tog vi steget att fokusera på Sverige och Sydafrika.

Som en del i vår flytt och vision lade vi till design och grafiska element, eftersom Eva tog med sig kunskap och erfarenhet inom grafisk formgivning ändrade vi därmed inriktning då vi kunde göra helhetslösningar för företag och organisationer, vilket vi båda kände var helt rätt.

Med Kevii Media – Fotograf & Design, kan vi nu erbjuda helhetslösningar för företagskunder när det gäller reklamfotografering, företagsporträtt, unika bilder och dessutom kunna göra grafisk layout för tryck och online media där vi kan skapa allt från produktkataloger, verksamhetsfotografering, produktfotografering i kombination med företagsidentitet, marknadsföring etc.