Hemsidor & eCommerce lösningar

Vi bygger hemsidor runt er grafiska profil och skräddarsy design och lättare UI (user interface) med målet att göra det lätt för potentiella klienter att navigera er hemsida.

Vi klassar hemsidor i 4 kategorier

Liten – oftast en enkel sida för mindre företag för att introducera sig själva och med ett kontaktformulär som man personer kan kontakta företaget direkt via hemsidan, som ett visitkort.

Mellan flera sidor men som fortfarande har minimal text, här inkluderas bas SEP och mer information om produkten eller tjänsten.

Stor – flera kategorier med tjänster och produkter som närmare förklaras med bilder och text/copy, här används en professionell copy righter med djupare SEO med skräddarsydda bilder och grafisk profilering.

eCommerce – samma grundstomme  som en stor hemsida med tillägget av en eCommerece lösning för att tillgodo se behovet av försäljning via internet. Vi gör en grundlig undersökning av vad som kan vara lämpliga lösningar och vilken typ av CMR system som kan vara lämplig beroende på företagets behov och hur komplexed det integrerade systemet behöver vara för att tex inkludera POS och lager mm.

Bygger relationer via sociala media, hemsidor och andra forum online har blivit en allt viktigare del av att nå ut till ert företags nätverk, oberoende av hur litet eller stor er verksamhet är.

Kevii Media – Photography & Design jobbar tillsammans med er som media byrå, tillsammans med er marknadsavdelning och kan även ge er råd och struktur för hur ni kan visa ert företag via olika media kanaler.

 

Utveckling

Vi använder olika CMS (Content management system) beroende på vilket behov våra klinter har, därmed har vi erfarenhet av t. ex. Joomla, WordPress, Drupal, Opencart, Woocommerce, Magenta.

Det är inte alla hemsidor som faktiskt behöver ett CMS, därmed finns det enklare lösningar tillgängliga eller andra platformar.

SEO

Det här är en viktig del av vilken hemsida som helst och hjälper potentiella kunder att hitta din hemsida när de gör slagningar på sökmotorer. Detta ger en långsiktig sökning som generera kunder på sikt, därmed är vår rekommendation att den används tillsammans med både traditionell och online marknadsföringsvägar.

Marknadsföring på webben – vi tar del av information om företagets produkter, tjänster och andra aspekter för att se vilken målgruppen är och om det inte gjorts innan analysera och tar fram en handlingsplan för hur ni kan nå er målgrupp på bästa sätt.

Marknadsföring via traditionella media – vi ser över er synlighet i magasin, facklitteratur, press, radio och TV men även hur ni presentera och profilera ert företag med hjälp av tryckt information- och marknadsföringsmaterial för att ytterligare förbättra och medvetandegöra ert företag.

Social Media – här ser vi över behovet för t. ex facebook genom att skapa youtube filmer, hur ni presenteras på LinkedIn och vad det finns för något skrivet om er bransch, produkter och service i t. ex. twitter och instagram m.m.

 

Need design?

Kevii provide complete solutions and campaigns
with Photography
Design

for online and print media.

14 + 13 =